Ergür Dinçkal

Nummer 9

Dit ben ik

Een echte Deventenaar

Ik ben Ergür Dinçkal. Ik woon sinds 1967 in Deventer en ik voel mij een echte Deventenaar. Ik ben gepensioneerd en mijn kinderen zijn al lang het huis uit. Ik woon samen met mijn vrouw en samen met haar geniet ik van onze familie en Deventer.

Ik vind zelf sport en cultuur erg belangrijk. De laatste jaren zijn de culturele activiteiten in Deventer achteruit gegaan, en dat vind ik jammer. Ook krijgen sportactiviteiten te weinig aandacht van de Gemeente Deventer. Er zijn op zich genoeg subsidies beschikbaar voor de diverse verenigingen, maar die  worden niet goed verdeeld naar mijn mening.

 

 

 

De politiek

Ik ben als sinds half jaren ’80 betrokken bij de lokale politiek in Deventer en ik ben uiteindelijk ook bij Deventer Belang betrokken geraakt.

Ik wil er graag samen met jullie aan werken dat er weer meer aandacht komt voor sport en cultuur in Deventer. Daarom sta ik op de kieslijst voor Deventer Belang, zodat wij kunnen zorgen dat dit weer anders wordt. Ik zet mij al lang in voor Deventer Belang, omdat dit een lokale partij is die zich inzet voor Deventenaren en zich richt op de problemen die er in het leven van de  Deventenaar zijn.