Christian Kamphuis

Nummer 2

Dit ben ik

Ik, Christian, ben de trotse echtgenoot van Marlies en trotse vader van twee prachtige dochters. Binnenkort wordt ons gezin uitgebreid met de komst van een puppy. Mijn gezin staat voor mij op nummer één en mijn grootste wens is dat mijn kinderen in een schoon, veilig en welvarend Deventer kunnen opgroeien. Dat idealisme is ook de reden dat ik ooit begonnen ben als officier bij de Koninklijke Landmacht, maar ligt ook ten grondslag aan mijn interesse in de lokale politiek. Ik heb tijdens diverse missies kunnen zien hoe verschrikkelijk de gevolgen zijn voor mensen als ze moeten leven in een conflict gebied. Hierdoor ben ik extra dankbaar geworden dat wij in vrede en veiligheid kunnen wonen in Nederland, en geniet ik van de onze gemeente met haar mooie combinatie van een historische stad en groene buitengebieden.

Wat ik belangrijk vind

Mijn vertrouwen in de landelijke politiek is heel laag en juist daarom vind ik het zo van belang dat er sterke lokale partijen zijn die zich richten op wat er lokaal speelt en belangrijk is. Voor mij is Deventer Belang de partij die dit voor onze gemeente het beste vertegenwoordigd. Wat ik hierin zelf wil is niet belangrijk, maar juist wat jullie als inwoners willen wel. Ik wil mij er daarom voor inzetten dat de gemeente doet wat de inwoners willen en ze jullie hier bij betrekken en duidelijk met jullie communiceren.

In mijn omgeving wordt ik door mensen omschreven als serieus, gedreven en volhardend. Deze eigenschappen neem ik mee om voor jullie, maar vooral met jullie, aan de slag te gaan. Ik vind eerlijkheid belangrijk en daarbij ook dat je eigen verantwoordelijkheid nemen. Dus zeg wat je doet en doe wat je zegt.

Ik heb er zin in en ik hoop dat ik binnenkort voor jullie aan de slag kan als gemeenteraadslid!

Christian Kamphuis_Deventer Belang