Lees hier ons nieuwe verkiezingsprogramma

Nieuwe gezichten, nieuw denken, nieuw doen maar vanuit diezelfde vastberaden, solide waarden heeft Deventer Belang onlangs haar nieuwe verkiezingsprogramma bekent gemaakt. Dit verkiezingsprogramma is een samenvatting van speerpunten die door de inwoners vanuit de gemeenschap zijn aangedragen. Het is aan Deventer Belang om politiek te bedrijven die de nodige positieve verandering op deze speerpunten weet te bewerkstelligen.

 

Spanning onder de grond

Vanaf medio januari 2022 lanceren wij onze nieuwe website en gaan wij hard van start om daar waar mogelijk om met de inwoners van Gemeente Deventer in contact te komen. We laten ons niet tegenhouden de huidige corona problematiek. Daar waar mogelijk zullen we op gepaste wijze met onze inwoners in contact proberen te komen. Het is immers onze taak hun belangen te vertegenwoordigen. Daarvoor is het van essentieel belang om te achterhalen wat er speelt en waarin wij als Deventer Belang wat voor hen kunnen betekenen. 

‘Intentie’, maakt altijd het verschil. Je kunt discussiëren en met negativiteit politiek bedrijven òf je kunt vanuit positiviteit met je hart, pit en oprechte intentie het verschil proberen te willen maken voor anderen!
– Christian Kamphuis 

Vanuit die gedachtegang zijn wij bij Deventer Belang om tafel gegaan en hebben we op basis van de input vanuit de gemeenschap een verkiezingsprogramma samengesteld waarmee wij denken het verschil te kunnen maken.

Alleen is maar alleen, samen sta je altijd sterker dan één. Daarom heeft Deventer Belang jouw hulp nodig. Wil je ook dat er praktische en lokaal passende politiek wordt bedreven vanuit ons gemeente huis? Stem dan aanstaande 17 maart op Deventer Belang en help de Gemeente Deventer weer trots te zijn!