Roy Haaxman

Nummer 8

Wie ik ben

Ik ben Roy Haaxman. Ik kom uit Lettele, ben getrouwd en heb twee volwassen kinderen. Sinds de jaren tachtig ben ik al betrokken bij de lokale politiek. Lange tijd als bestuurslid en later ook als raadslid van Algemeen Belang Diepenveen in de gemeente Diepenveen. Deze lokale partij is na de herindeling in 1999 gaan samenwerken met Deventer Belang.

Ik vind het belangrijk om betrokken te zijn bij mijn omgeving en ik wil meepraten en -beslissen over actuele onderwerpen, die de lokale samenleving aangaan. Ik wil me vooral voor jullie gaan inzetten om knelpunten op het gebied van openbare veiligheid op te lossen, zoals verbetering van het imago van het team Toezicht en Handhaving en het versoepelen van regelgeving bij evenementen en voor verenigingen.

 

 

 

 

Waarom Deventer Belang

Mijn hart ligt in het dorp Lettele. Daar woon ik, heb ik mijn sociale leven en doe ik veel vrijwilligerswerk. Maar ik zit ook graag op het terras op de Brink in Deventer. Ook maak ik graag een lekker vaartochtje over de IJssel of fiets ik door het Sallandse landschap.