Harun Oguray

Nummer 11

Mijn naam is Harun Oguray en ik zet mij al 58 jaar in voor Deventer. Ik doe dit, omdat Deventer een stad is waar het niet uitmaakt wie je bent, of waar je vandaan komt. Iedereen telt hier namelijk mee. We wonen in een mooie, gastvrije en veilige gemeente, en dat wil ik graag zo houden. Een vreedzame, tolerante en welvarende samenleving is waar ik mij voor wil inzetten en dat doe ik met passie.

Deventer is een multiculturele gemeente en zelf ben ik hier ook onderdeel van. Ik ben trots op mijn afkomst en trots dat ik Deventenaar ben en ik wil dat iedereen dat kan zijn in deze gemeente. Voor mij stat de mens centraal en ik wil dat iedereen er toe doet. Deventer Belang is voor mij de partij die dit het beste vertegenwoordigd. Bij Deventer Belang maakt het ook niet uit wie je bent, wat je doet of waar je vandaan komt; iedereen kan en mag meedoen.

Sport en cultuur zijn erg belangrijk voor iedereen, en helemaal voor de emancipatie en integratie van diverse groeperingen in onze gemeente. Daarom zet ik mij in voor een kwalitatief goed en financieel gezond sportief- en cultureel aanbod, waarbij het geld eerlijk wordt verdeeld over de grotere en kleinere verenigingen.